Liberi – apavu un apģērbu veikals aktīvām ģimenēm Braslas biznesa centrā

Liberi – apavu un apģērbu veikals aktīvām ģimenēm. Tas ir ģimenes uzņēmums, kas Latvijā darbojas jau 13 gadus un ir viens no ilggadīgiem Braslas Biznesa Centra iemītniekiem.

Veikala radīšanai Natāliju (Liberi līdzdibinātāju) iedvesmoja viņas bērni. Meklējot vislabākos apavus saviem mazuļiem, Natālija saprata, ka tā laika piedāvājums Latvijā neatbilst viņas prasībām. Tā radās interneta veikals, kur par pirmo preci tika izvēlēti #Superfit bērnu apavi, bet par pirmajiem klientiem kļuva ģimenes draugi un kolēģi.

Ar laiku paplašinājās gan sortiments, kas nu jau ietver apavus un apģērbus ne tikai bērniem, bet arī viņu vecākiem, gan arī zīmolu ģeogrāfija – Liberi saviem klientiem piedāvā #reima, #viking, #geox, #huppa, #lenne, #columbia, #fila, #nike un vēl daudzu citu zīmolu preces. Lielākoties tie ir Eiropas, Skandināvijas un Ziemeļamerikas zīmoli. Pirms gada sāka aktīvi darboties arī interneta veikals Lietuvā.

Ar ko Liberi ir īpašs?

Pirmkārt – ar preču piedāvājumu. Tie nav vienkārši apavi un apģērbi, bet funkcionāli, kas “iztur” Latvijas laikapstākļus – pasargās no lietus un vēja rudenī un no sniega un aukstuma ziemā.

Otrkārt – ar lielisku servisu. Jaukas konsultantes pastāstīs visu par katra modeļa īpašībām, palīdzēs izvēlē. Tie, kam nepatīk staigāšana pa veikaliem – konsultāciju var saņemt attālināti, bet savu pirkumu – ar piegādi pakomātā vai uz mājām (2-3 dienu laikā pirkums jau būs klāt).

Liberi komanda ar prieku sagaidīs Tevi Rīgā, Braslas ielā 29A vai tiešsaistē – liberi.lv vietnē. Un sirsnīgākai draudzībai – Liberi piedāvā 10% atlaidi* visiem Realto nomniekiem un partneriem.

 

*Lai saņemtu atlaidi, veikalā vienkārši saki, ka vēlies saņemt atlaidi kā Realto draugs 🙂 Ja vēlies iepirkties attālināti, ievadi kodu REALTO10 sava pasūtījuma lodziņā – atlaide aprēķināsies automātiski. Taču, ja izvēlēsies preci, kurai jau ir atlaide – atlaide nesummējas, bet tiks piemērota lielākā no tām.

Compare listings

Salīdzināt